top of page

Chinfit®bedrijfsmassage

Voetreflexmassage in het bedrijfsleven wordt gegeven om het ziekteverzuim te voorkomen en te laten dalen, en te zorgen dat de werknemers zich vitaler, gezonder en vrolijker voelen. Dit is een win – win situatie waarbij zowel de werknemer als de werkgever baat heeft. 

In het bedrijfsleven van o.a. China en Denemarken wordt voetreflexmassage al jaren met zeer goed resultaat toegepast. 


In Nederland heeft de regering met een aantal regelingen het voor bedrijven aantrekkelijk  gemaakt om voetreflexmassage toe te passen ten behoeve van hun werknemers (o.a. fiscaal aftrekbaar) Dit is een grote stap voorwaarts voor de erkenning van voetreflexmassage.

 

Chinese voetreflexmassage is bij uitstek geschikt om in korte tijd de vitaliteit en gezondheid van de werknemer te bevorderen. Door de combinatie van meridianen, acupunctuurpunten en voetreflexzones in de Chinese massage ontstaat er een snel en doeltreffend resultaat.

Kortom, een totaalmassage die in 20 minuten tijd het hele lichaam vitaliseert en sterk preventief werkt.

 

Heeft u interesse in voetreflexmassage bij u op de werkvloer? Ik zou graag de mogelijkheden met u willen bespreken. 

 

 

Stoelmassage 

Stoelmassage is een korte effectieve massage van nek, schouders, rug, armen en handen. Met een combinatie van verschillende knedingen, wrijvingen en druktechnieken worden de energiebanen in het lichaam geactiveerd, zodat de energiedoorstroming verbetert.

 

Bij stoelmassage neemt u gekleed plaats op een ergonomische stoel, waarbij het lichaam een ontspannen houding aanneemt.

 

Stoelmassage zorgt o.a. voor vermindering van spierklachten, betere doorbloeding, bevordert de afvoer van afvalstoffen en geeft nieuwe energie. Hierdoor kan men er na een behandeling weer lekker tegenaan.

 

Een bedrijfsstoelmassage duurt 15 of 20minuten en zorgt ervoor dat de werknemers na een behandeling weer vol energie hun werk kunnen hervatten.

 

Net als bij bedrijfsvoetreflexmassage zijn er door de regering een aantal regelingen voor bedrijven aantrekkelijk gemaakt om stoelmassage toe te passen ten behoeve van hun werknemers (fiscaal aftrekbaar).

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een proefmassage aan.

 

Denk ook eens aan bedrijfs/personeelsfeesten/events, waar stoelmassage of voetmassage een vaak zeer gewaardeerde aanvulling kan zijn.

 

 

 

 

bottom of page