top of page

Breuss massage

Breuss massage is een zeer ontspannende rugmassage met een diepe energetische doorwerking. De Breuss massage concentreert zich op de wervelkolom, waarbij de olie met behulp van specifieke beweging aangebracht en ingewreven wordt. Door stimulatie van het zenuwstelsel langs de wervelkolom en de tussenwervelschijven wordt het hele organisme beïnvloed. Rugklachten kunnen op deze manier effectief worden behandeld en fysieke, maar ook emotionele blokkades kunnen worden opgeheven.

De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regenereren.
Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn.

De Breuss-massage wordt gegeven om de wervelkolom nog meer te strekken. Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale therapie. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen.

 

bottom of page