top of page

Holistische therapie

Wat is holistische NEI therapie?

Holistisch stamt af van "holos" wat "heel" betekent, Bij holistische therapie wordt er niet alleen gekeken naar de klachten maar naar de complete mens. Je krijgt helderheid door naar jouw hele systeem te kijken.
Feit is dat er een interactie is tussen lichaam en geest. Alle symptomen die zich voordoen, kunnen een signaal zijn dat lichaam/geest in onbalans is.

Wanneer u vaak tegen dezelfde klachten/situaties aanloopt kunnen we met gebruik van een biotensor testen wat daar de oorzaak van is. We zoeken samen naar de kern van jouw klacht, die op fysiek,  emotioneel, mentaal  of op spiritueel niveau zijn oorsprong heeft.

Op fysiek niveau kijken we o.a. of de structuur van het lichaam in balans is, of de biochemie van het lichaam op orde is; of er ziekteverwekkers (virussen, bacterien, parasieten) aanwezig zijn, of de spijsvertering, hormonaal systeem, hart en bloedvaten etc. zonder problemen verlopen, of er sprake is van verstoringen (zoals hypoglykemie, candida albicans) of gifstoffen door het lichaam zelf kunnen worden afgevoerd, of er allergieen/intoleranties zijn en of er nog iets nodig is ter ondersteuning.

Op emotioneel niveau kijken we naar emoties die nog niet verwerkt zijn en daardoor een goed functioneren en reageren in de weg staan. We zoeken naar de patronen die mogelijk al vanaf de kinderjaren of zelfs van voor de geboorte aanwezig kunnen zijn en zorgen voor een emotionele disbalans.

Op mentaal niveau kijken we naar belemmeringen in uw bewustzijn die je moeilijk los kunt laten. bijv. piekeren, depressie, burn-out.

 

Op spiritueel niveau: levensvragen, levensdoel, jezelf beter leren kennen, bewustwording.

U als mens staat altijd centraal, bij elke behandeling boost u uw zelfhelend vermogen.

Uw systeem geeft zelf aan wat er aangepakt mag worden. Door de holistische behandeling kan er een groter bewustzijn ontstaan, waardoor je in je leven andere, betere keuzes kunt maken, zodat je meer trouw blijft aan jezelf.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken o.a.: orthomoleculaire advies, NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie), werken met de 5-elementen, chakra's, meridianen, homeopathie/ fytotherapie remedies, Levensboompaden. 

Heeft u een specifieke vraag over een bepaalde klacht/situatie in uw leven, of heeft u last van bepaalde emoties of fysieke klachten die lang aanhouden, dan is dat een mooie aanleiding voor een consult. 

Voor wie?

holistische therapie is voor iedereen bedoeld die o.a.:

Meer grip op uw gezondheid wilt hebben

Stressbestendiger wil zijn

Rust in het hoofd wil hebben

Meer levensenergie wil hebben

Veerkrachtig wil zijn
Mentaal sterk wil zijn
Juiste voeding wil eten

bottom of page